Zo kies je een geschikte bedrijfsauto

Zo kies je een geschikte bedrijfsauto

Zo kies je een geschikte bedrijfsauto
Ben jij opzoek naar een bedrijfsauto die past bij je onderneming? Lees dan vooral dit artikel.  Zo moet je een betrouwbare auto hebben, die weinig reparaties nodig heeft. Ook zal je een auto moeten kiezen waarbij je een goede indruk kan achterlaten bij je potentiele klanten.  Als je in een dikke bak naar een klant gaat, sta je snel al 1-0 achter. Ook zal je op andere dingen moeten letten. Denk aan de dagwaarde van je auto, kentekencheck en een betrouwbare dealer

Dagwaarde van de auto
Voordat je een auto koopt is het goed om te achterhalen wat de dagwaarde van de auto is.  Het kan zomaar zo zijn dat de verkoper meer vraagt voor een auto dan dat die daadwerkelijk waard is. Bij RDWdata kan je deze dagwaarde vinden en bovendien kan je ook nog veel andere dossiers aanvragen. 

Kentekencheck
Een andere manier om meer over een auto te weten te komen is door het doen van een kentekencheck. Hierbij kom je er onder andere achter of er de afgelopen jaren schade is geweest aan de auto. Als er een ongeluk is geweest kan dit bijvoorbeeld schade hebben gedaan aan de lak of werkt die motor niet meer helemaal naar behoren.  Vaak kost een volledig dossier maximaal 10 euro en dit kan grote fouten als kopen van een slechte auto kunnen voorkomen. 

Betrouwbare dealer
Autodealers hebben over het algemeen niet echt een betrouwbaar imago. Ze kunnen veel zaken die mis zijn met de auto verzwijgen of de kilometerstand zo aanpassen dat de auto voor meer geld kan worden verkocht dan dat die daadwerkelijk kost. Lees daarom reviews die andere mensen schrijven over een bepaalde autodealer en vraag in je omgeving rond of ze bekend zijn met deze dealer.

Zoek je een betrouwbare (Volvo) dealer? Kijk dan eens op de website van Autobedrijf A Janse uit Elburg. Zij zijn erkend Volvo dealer en staan graag voor je klaar.

Redactie