Werk jij al in de cloud?

Werk jij al in de cloud?

De cloud is hot. Dat merken we wel om ons heen. Veel bedrijven stappen over naar werken in de cloud. Geen fysieke server meer, maar gebruik maken van opslagruimte en data die ‘in de lucht zit’. Ben jij al overgestapt? In dit artikel gaan we je een aantal redenen geven waarom jij zou over moeten stappen naar werken in de cloud. En wel vandaag nog!

1. Het werkt een stuk gemakkelijker

Werken in de cloud heeft veel voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat het een stuk gemakkelijker en effectiever werkt. Je kunt namelijk altijd en overal bij je bestanden. Dat geldt niet alleen voor jezelf, maar ook voor je personeel. Zij kunnen dus vanuit huis, onderweg of waar dan ook bij de bestanden die ze nodig hebben.

2. Tegelijkertijd in dezelfde documenten werken

Werk je samen met een collega een presentatie? Of ben je samen een verslag aan het opstellen. Wist je dat je door middel van de cloud tegelijkertijd in een document, presentatie of bestand kunt werken? Dat is superhandig. Je kunt ook nog eens opmerkingen plaatsen die vervolgens weer bij de andere persoon in de inbox terecht komen.

3. Bespaar op je kosten

Werken in de cloud is goedkoper dan wanneer je dit niet doet. Je hebt namelijk geen fysieke opslagruimte meer nodig zoals een server. En dat scheelt gewoon geld. Werken in de cloud is een stuk goedkoper dan niet-werken in de cloud.

4. Het is de toekomst

Werken in de cloud is van nu en van de toekomst. Het biedt vele mogelijkheden zoals het optimaliseren en automatiseren van je bedrijfsprocessen en bijvoorbeeld de administratie. De cloud is de toekomst, dat is één ding wat zeker is.

Stap nu over naar de cloud!

Ben jij enthousiast geworden over werken in de cloud? Laat je dan adviseren door een specialist over de mogelijkheden. Wij raden je Smooth Vision van harte aan. Dat is een gespecialiseerd IT-bedrijf uit Deventer dat je kan helpen bij het vinden van de passende oplossing cloudoplossing voor jouw bedrijf. Je kunt vandaag nog overstappen en profiteren van de voordelen!

Redactie