Weet jij hoe jij je website moet onderhouden?

admin

15 november 2021

Het hebben van een website kost niet zoveel moeite, en misschien lukt het je zelfs nog de website zelf online te zetten. Maar deze website moet ook regelmatig onderhouden worden, en lang niet iedereen weet hoe ze dit moeten doen. WordPress onderhoud is erg belangrijk, want als je geen updates uitvoert kan het maar zo zijn dat je website uiteindelijk niet meer werkt of foutmeldingen gaat geven, en dat is uiteraard niet de bedoeling. 

Een compleet pakket 

Weet je helemaal niet hoe je dit onderhoud uit moet voeren, dan is het aan te raden op zoek te gaan naar een compleet pakket voor je WordPress onderhoud. In zo’n compleet pakket zit alles wat je nodig hebt voor het up-to-date houden van je website. Check de mogelijkheden op https://wponderhoudspakket.nl/

Er is een onderhoudstool aanwezig die elke dag een volledige backup maakt van je website. Zo ben je er zeker van dat alle bestanden worden opgeslagen. Mocht er dan onverhoopt iets gebeuren met je website, dan ben je er in ieder geval zeker van dat je je bestanden nog gewoon hebt. Een ander belangrijk onderdeel van het pakket is de security monitor. Zodra er een beveiligingslek ontstaat zal er een melding uitgaan zodat dit direct opgelost kan worden. 

Heb je last van spam? Ook dat is verleden tijd met het volledig WordPress onderhoud pakket. Je website is hiermee namelijk goed beschermd tegen allerlei soorten spam. Mocht het toch zo zijn dat er iets tussendoor glipt, dan wordt dat direct verwijderd en wordt de beveiliging aangescherpt. 

Realtime actie wanneer nodig 

Alle updates van WordPress, thema’s en plug-ins worden meerdere malen per week uitgevoerd. Uiteraard wordt de website daarna nagekeken. Is de website down dan wordt hier direct een melding van gedaan zodat er alles aan gedaan kan worden de website zo snel mogelijk weer online te krijgen. Daarnaast gaat er ook een melding uit op het moment dat de website slecht presteert, zodat dit ook direct opgelost kan worden.