Tips voor een bedrijfsuitje

admin

3 januari 2020

Eens in de zoveel tijd is het weer tijd voor een bedrijfsuitje. Maar dat moet natuurlijk wel eerst georganiseerd worden. Het bedrijfsuitje kan een doel hebben zoals het versterken van het team of juist gewoon voor de lol. Wees op tijd met het plannen van het bedrijfsuitje zodat je zeker weet dat je het bedrijfsuitje met al het personeel kunt doen. Anders heeft een bedrijfsuitje helemaal geen zin.

Motief

Voordat je het hele bedrijfsuitje gaat plannen moet je een motief hebben waarom je het wilt doen. Dat kan zijn voor teambuilding of gewoon voor de gezelligheid. Daarnaast kun je er ook een doel aan koppelen. Het is dan natuurlijk de bedoeling dat je dat doel samen gaat bereiken. Plan dan activiteiten die bij het gekozen doel passen, dan heb je er echt wat aan.

Datum plannen

Het grootste probleem bij een bedrijf is om een juiste datum te vinden. Het kan zijn dat er dagen vol gepland staan met afspraken en niemand wilt op zijn vrije dag terugkomen. Als je dus van tevoren gaat plannen houd die dagen of avonden dus helemaal vrij. Verder kun je datumprikker gebruiken voor het kiezen van een datum. Als er eenmaal een datum gekozen is, dan is het belangrijk om regelmatig reminders te sturen zodat niemand die datum vergeet. 

Het bedrijfsuitje kiezen

Nadat je het doel hebt gekozen en een datum hebt ingepland, moet je natuurlijk het bedrijfsuitje kiezen. Er zijn oneindig veel bedrijven die bedrijfsuitjes aanbieden. Zo kun je voor een bedrijfsuitje in Breda bij Lot66 zijn. Ze hebben verschillende activiteiten, dus zal er altijd wel een zijn die geschikt is voor jouw bedrijf. Verder kun je ook zelf op kantoor je bedrijfsuitje organiseren. Maar dan moet je wel alles zelf gaan opruimen. 

Bijzaken

Een bedrijfsuitje kost natuurlijk ook geld. Laat je budget je bedrijfsuitje niet belemmeren, want dan wordt het een stuk minder leuk. Verder moet je voor genoeg eten en drinken zorgen. Eten en drinken zorgen namelijk voor gezelligheid. Na het uitje dan is het nog leuk om te bespreken dan weet je wat je volgende keer eventueel beter moet doen.

Leuke tip: Ga naar een indoor skibaan

Ben je op zoek naar een uniek uitje? Ga dan indoor skien of snowboarden op een indoor skibaan! Dat is een uniek uitje wat nog niet vaak gedaan wordt. Sportief, gezellig en super leuk! Met je collega’s skiën op snowboarden op een skibaan is een unieke belevenis.