SEO succes op de lange termijn

SEO succes op de lange termijn

SEO is het heden en de toekomst maar wat houdt het nou precies in en waarom is het zo belangrijk om te hebben? In dit blog hebben we geprobeerd antwoord te geven op deze vragen, we hopen dat je er iets aan hebt en misschien wel wat mee gaat doen.

Wat is SEO?

Het is de afkorting van search engine optimalisation vertaald naar het nederlands zoekmachine optimalisatie. Dit is een proces wat wordt doorlopen door seo specialisten om er voor te zorgen dat je website zo hoog mogelijk komt te staan in google. Door deze zoekmachine marketing kan je dus veel meer bezoekers krijgen op je website. Dit zorgt voor een grote naamsbekendheid en meer leads en dus potentiële klanten via je website. Een ander gedeelte hiervan is conversie optimalisatie, hierbij ga je als specialist in de schoenen van de consument staan om een zo gebruiksvriendelijk mogelijke website te bouwen.

Waarom is het de toekomst?

Iedereen is tegenwoordig online of het nou via de computer is, via je mobiel of ipad het maakt niets meer uit tegenwoordig. Iedereen is heel de dag online, zelfs ouderen zijn heel veel online. Tegenwoordig als je dus een bedrijf hebt heb je bijna al meteen een website nodig. Grotendeels van het shoppen gaat tegenwoordig online, precies om de hierboven genoemde reden en dat is dat iedereen altijd aan het surfen is op het internet. Goede zoekmachine marketing is dus erg belangrijk voor je bedrijf en voor je website. Je creëert er naamsbekendheid mee en je haalt er met een goede website ook klanten en geld mee binnen. Dat maakt seo zo belangrijk om op orde te hebben. Een andere reden waarom het de toekomst is omdat dit altijd zal blijven, sterker nog het zal alleen maar groter worden naar verwachting. Het internetgebruik blijft maar groeien, sterker nog er zijn al heel veel voorbeelden van winkels die alleen maar online bestaan. En als zo’n online webshop zijnde wil je natuurlijk wel boven je concurrent staan want anders ga je minder verkopen dan de concurrentie. En omdat de vraag naar seo blijft groeien komt er ook steeds meer werk in, en dat is ook goed voor zowel de jeugd als de toekomst. 

We hopen dat door middel van dit stukje we goed antwoord hebben kunnen geven op de vragen en dat je er wat aan hebt!

Redactie