Laptop huren? Dit is wat je moet weten

Laptop huren? Dit is wat je moet weten

Ga je binnenkort studeren en ben je op zoek naar een nieuwe laptop? Dan kan het wellicht goedkoper voor je uitpakken als je een laptop huurt in plaats van aanschaft. Na je studie zit je namelijk niet meer vast aan een verouderde laptop, wat wel vaak het geval is als je een nieuwe laptop aan het begin van je studie aanschaft. Laptops huren kan voor nog veel meer andere evenementen en situaties handig zijn. Dit is wat je moet weten als je een laptop wil huren voor je studie of zakenreis.

Veelzijdig in te zetten

Gehuurde laptops kunnen in veel verschillende situaties van pas komen. Denk bijvoorbeeld aan de studie of een zakenreis. Het zou zonde zijn als er onderweg iets met jouw eigen laptop zou gebeuren en vervolgens zonder komt te zitten. Als je een bedrijfsverzekering hebt, hoef je bij diefstal of andere schade vaak maar een deel van de dagwaarde te betalen. Ook als je een congres, workshop of ander evenement organiseert, waar vele mensen gebruik moeten maken van een laptop, kan het handig zijn om deze te huren.

Snelle levering

Als je zo snel mogelijk een laptop nodig hebt, is het mogelijk om de volgende dag de gehuurde laptop al in huis te hebben. De laptops worden veelal op dezelfde dag als de dag dat je ze nodig hebt geleverd. Levering een dag eerder dan die dag is ook mogelijk. Als het congres of de training afgelopen is, kunnen de laptops weer opgehaald worden. Bovendien is on-site installatie mogelijk. Zo wordt de hardware ter plekke geïnstalleerd en heb je op het moment van het congres of training werkende laptops tot je beschikking.

Een beamer huren

Naast laptops huren is het ook mogelijk om andere hardware te huren, bijvoorbeeld beamers. Een beamer is doorgaans geen apparaat dat je dagelijks gebruikt. Een beamer huren kan dan een goede uitkomst bieden. Met een beamer kun je gemakkelijk je presentatie op een groot scherm projecteren. Ideaal als je een presentatie op een congres moet geven. Ook voor particulieren kan het huren van een beamer prettig zijn. Denk bijvoorbeeld aan het projecteren van je foto’s op een groot scherm.

 

Redactie