Koop direct een vulpen van Pwakkerman!

Koop direct een vulpen van Pwakkerman!

De laatste tijd is de populariteit van de vulpen enorm gedaald. Waar kinderen op de basisschool nog leren om met de vulpen te schrijven wordt deze tijdens de periode van de middelbare school al gauw vervangen door een balpen. Eeuwig zonde, aangezien je met een vulpen veel mooier kan schrijven. De letters zijn sierlijker en je maakt gebruikt van echte authentieke inkt. Vooral de vulpen van Pwakkerman staat bekend om zijn goede kwaliteit en fijne structuur. Voordat de verschillende soorten merken vulpennen van Pwakkerman aan bod zullen komen, zal eerst uitgelegd worden wat de oorsprong van de vulpen is.

Oorsprong van de vulpennen van Pwakkerman

Er gaat een hele geschiedenis aan de vulpen vooraf zoals wij deze kennen. Voordat de pen aan zijn huidige vorm is gekomen, werd er namelijk met bamboe geschreven. Dit bamboe werd in een punt geslepen en vervolgens werd de punt in de inkt gedoopt. Op deze wijze konden er prachtige tekens met de bamboe gemaakt worden. Het enige nadeel van deze methode is dat de kans op vlekken enorm groot was. Dit is natuurlijk eeuwig zonde voor een prachtige tekening. Vandaar dat de bamboe al gauw werd vervangen voor een ganzenveer. Deze methode is nog vele jaren na de uitvinding gebruikt als methode om met inkt te kunnen tekenen en schrijven. Uiteindelijk vond een man genaamd Lewis Waterman de vulpen in de negentiende eeuw uit zoals wij die nu kennen. Pwakkerman verkoopt allerlei verschillende soorten vulpennen, waarvan er een paar besproken zullen worden.  

Soorten vulpennen bij Pwakkerman

De Parker pen bij Pwakkerman is een van de populairste vulpennen op de website. Het leuke aan deze pen is dat hij in verschillende prijsklassen te verkrijgen is. Het duurste item is bijna drieduizend euro en is geschikt voor de echte verzamelaar en liefhebber van de Parker pennen. De goedkoopste pennen zijn rond de dertien euro en zijn geschikt voor iedereen! Het mooie aan deze pennen is dat je de pen zelf maar één keer hoeft aan te schaffen. Wanneer de inkt op is, hoef je alleen de inkt te vervangen. Ook de Mont Blanc pen is een geliefd item van Pwakkerman. Naast vulpennen verkoopt dit merk ook andere items, waaronder horloges en notitieboeken. Het voordeel aan Mont Blanc is dat ze een enorm groot aanbod in inkt hebben. Naast het basic zwart is het zelfs mogelijk om inkt te verkrijgen in kleuren als rood en geel! Tot slot is er ook nog de Lamy vulpen van Pwakkerman. Deze vulpennen hebben een klassieke uitstraling door de kleuren wit en zwart. Wat voor vulpen je ook zoekt, Pwakkerman heeft het allemaal!

Redactie