Hoe organiseer je een leuk bedrijfsuitje?

Hoe organiseer je een leuk bedrijfsuitje?

Een bedrijfsuitje organiseren voor je zorgt altijd sfeerverhoging binnen het bedrijf. Door leuke teamuitjes te organiseren is je personeel gemotiveerd en het komt de sfeer binnen het bedrijf ten goede. En met een simpele bbq kom je tegenwoordig niet meer weg blijkt uit de cijfers van het CBS. Daarom is het tijd geworden om aan de slag te gaan met je uitje en om iets tofs neer te zetten!

Wees origineel

Het klinkt misschien logisch, maar het is nog best lastig om een origineel bedrijfsuitje neer te zetten. Kijk daarom goed wat er de voorgaande jaren allemaal al is georganiseerd. Vervolgens kun je op zoek gaan naar nieuwe initiatieven. Er zijn natuurlijk nieuwe mogelijkheden gekomen. Of je verzint helemaal zelf niets, dan weet je zeker dat je origineel bent!

Kies voor een overnachting

Een bedrijfsuitje wordt vaak georganiseerd voor een dag of een bepaald deel van de dag. Maar wil je meer “swung” aan je uitje geven?  Kies dan voor een luxe overnachting (bekijk deze tip)! Het personeel zal zich goed voelen door middel van een luxe overnachting en het geeft een bedrijfsuitje een extra dimensie

Kijk naar je groep

Het is ook belangrijk om een bedrijfsuitje te laten passen bij je groep. Zijn er binnen je bedrijf geen sportievelingen? Dan is het niet zo slim om een potje te gaan paintballen. Of zijn er geen wijndrinkers? Dan kun je die high wine laten zitten. Kijk daarom goed naar de samenstelling van je groep en laat dat de leidraad zijn voor je uitje.

Switch van omgeving

Werk je voornamelijk binnen, dus op een kantoor of in een fabriek. Zorg er dan voor dat je bedrijfsuitje buiten plaatsvindt. In een groene omgeving, bijvoorbeeld activiteiten in een park of op een boerderij.

Aan de slag

En nu kun je aan de slag! Met deze tips kun jij vast een leuk en origineel bedrijfsuitje neer zetten waar nog lang over na gesproken zal worden. En wees eerlijk: hoe tof is het als mensen over 10 jaar nog steeds over het uitje praten dat jij hebt georganisereerd?

Redactie