Een gaaf zakelijk cadeau: vliegen in een helikopter!

Een gaaf zakelijk cadeau: vliegen in een helikopter!

Wil jij jouw zakenrelatie verassen? Heb je dan wel eens gedacht aan een helikoptervlucht? Dat is een erg gaaf zakelijk cadeau waar je zakenrelatie nog lang over na zal praten. Want een helikopter cadeau geven, dat doet niet iedereen. Laat je daarom informeren over de mogelijkheden van een helikoptervlucht.

Betaalbaar en spectaculair

Wat veel mensen niet weten, is dat een helikoptervlucht prima betaalbaar is. Zeker als je met meerdere mensen vliegt. Daarnaast is een helikoptervlucht spectaculair. Hoe gaaf is het om boven je eigen omgeving te vliegen? Kortom, een helikopter rondvlucht is het aanraden meer dan waard en heel erg geschikt als cadeau voor een zakenrelatie.

Welke vluchten kan je cadeau geven?

Er zijn veel soorten vluchten die als cadeau kunnen worden gegeven. Er zijn diverse opstapplaatsen, dus er is een grote kans dat de gelukkige ontvanger van het cadeauticket in zijn of haar eigen omgeving een vlucht kan maken. De meeste populaire helikoptervluchten zijn de vluchten waarbij er 15 minuten of 30 minuten wordt gevlogen. Amsterdam en Rotterdam zijn de populairste opstapplaatsen. 

Hoe werkt het om een helikoptervlucht cadeau te doen?

Je kan een kortingscode kopen voor een ticket voor een vlucht, of je kan een compleet ticket voor een vlucht kopen. Beide opties staan op de website onder het kopje ‘home’. Je kan daar een optie aanklikken. Als je een bepaalde vlucht kiest, kies dan geen datum (of de datum van de dag waarop je boekt) in de kalender. Bij het afrekenen kan je aangeven dat het om een cadeau gaat. Na betaling ontvang je per e-mail een voucher. Deze kan je uitprinten en aan een ander geven. 

Op het cadeauticket staat uitgelegd hoe de voucher te verzilveren is en hoe de gelukkige ontvanger van het ticket een datum kan inplannen voor een helikoptervlucht. 

Op de voucher staan geen prijzen, zodat de cadeau-ontvanger niet weet hoeveel jij aan dit cadeau hebt uitgegeven. 

Redactie