Dit zijn de vijf trends op het gebied van kantoormeubilair

Dit zijn de vijf trends op het gebied van kantoormeubilair

Elk jaar zijn er weer nieuwe trends op het gebied van kantoorinrichting. Dit is terug te zien in oudere andere kleurschema’s, kantoormeubilair en de lay-out van de kantoorruimte.

Nu corona maatregelen steeds relaxter worden, gaan we vaker naar kantoor. Dit is een goed moment om kantoormeubilair eens onder de loep te nemen. Zijn uw kantoren in lijn met de trends van 2021? Allereerst, wat is de trend van kantoormeubilair in 2021? Flexibiliteit, groen, ergonomie en kleur zijn in een notendop trends in 2021. 

Hybride werkplekken

Thuis werken was sinds anderhalf jaar meer regel dan uitzondering. Geen wonder dus dat hybride werken een van de trends is in kantoormeubilair in 2021. Maar wat is hybride werken precies? Dit betekent dat medewerkers werken waar en wanneer ze willen. Kortom, je werkt altijd flexibel, waar je ook bent. Houd hier ook op kantoor rekening mee.  Het hebben van vaste werkplekken behoort tot het verleden en de flexplekken met flexibel verstelbare bureaus zijn in opkomst.

Een flexibel bureau maakt hybride werken mogelijk en vergroot de kantoorflexibiliteit. Voor flexibele desktops is het belangrijk om te kiezen voor een verstelbaar bureaublad. Zo stelt iedere medewerker het bureau in op de gewenste hoogte en maakt deze werkplek voor iedereen toegankelijk. Kies ook een bijpassende verstelbare bureaustoel en voila – u kunt hybride werken.

Breng de natuur naar kantoor

Dit is in feite een blijvende trend die we elk jaar zien. Het groen van het kantoor. Kantoorplanten hebben veel voordelen. Planten hebben niet alleen een reinigende werking, ze hebben ook een positief effect op productiviteit, concentratie en creativiteit. U hoeft zich niet al te veel zorgen te maken over geluidsoverlast door planten, omdat het zorgt voor een goede akoestiek. Het verbetert ook het milieu en vermindert stress. Kortom, de planten op kantoor maken je werk aangenamer. Wist je dat planten het ziekteverzuim verminderen? Dus laten we voor groen gaan!

 

Redactie