De pluspunten van de HP ProBook op een rij

De pluspunten van de HP ProBook op een rij

Een stevige behuizing, mat beeldscherm en morsbestendig toetsenbord. Het zijn enkele kenmerken van een HP laptop uit de ProBook serie. Deze HP laptops gaan lang mee en hebben de ideale specificaties voor de zakelijke gebruiker of voor de consument die net iets meer van een HP laptop verwacht. Wat deze serie zo bijzonder maakt? In deze blog worden enkele opvallende pluspunten van de HP ProBook modellen uitgelicht.

HP Probook behoud snelheid

Maak je regelmatig gebruik van meerdere applicaties tegelijkertijd? Geen probleem! Een HP ProBook blijft zijn snelheid behouden dankzij het uitstekende interne werkgeheugen. Een laptop met een werkgeheugen van 4 GB is ideaal voor klein zakelijk gebruik of thuisgebruik. Wanneer je veel gebruik maakt van zwaardere applicaties of gewoon net iets meer wilt, ga dan voor 8 GB werkgeheugen of hoger.

Opslag op uitstekende SSD schrijven

De nieuwste SSD schijven hebben een lees- en schrijf snelheid die vele malen hoger ligt dan de traditionele SSD schijven. In alle HP ProBook modellen vind je deze nieuwste SSD schijven, waaronder een M.2 of PCle SSD schijf. Wanneer je meer in de ‘cloud’ werkt en minder lokaal opslaat, dan is 128 GB voldoende. Sla je juist wel veel lokaal op, dan kun je het beste gaan voor 256 GB.

Veiligheid staat voorop

De nieuwe Windows 10 Pro zorgt voor een goede beveiliging van bestanden. Kies je een HP ProBook met vingerafdrukscanner of infrarood camera? Dan log je veilig in op de laptop dankzij Windows Hello. Nog een pluspunt: je bepaalt zelf wanneer updates uitgevoerd worden.

Ruime keuze in beeldscherm afmetingen

Een HP ProBook laptop is verkrijgbaar is diverse beeldschermafmetingen. Startend vanaf 13,3 inch, 14 inch, 15,6 inch tot aan 17,3 inch. Alle ProBooks beschikken over een volledig ontspiegeld led beeldscherm. Zo heb je geen hoogglans spiegeling op je scherm. Zelfs niet buiten in de tuin! Afhankelijk van het model zijn de schermen verkrijgbaar met HD (1366×768) of Full HD (1920×1080) resolutie.

Beststellers uit de HP ProBook serie

Welke HP laptop uit de ProBook serie is het populairst? Dat zijn er meer dan één, namelijk de HP ProBook 430, 440 en 450. Deze bestsellers bieden voldoende rekenkracht en opslagruimte voor de dagelijkse werkzaamheden op kantoor of thuis. De laptops hebben een Intel Core I5 processor of hoger.

HP ProBook op jouw bureau?

Wordt de HP ProBook jouw nieuwe aanwinst op kantoor? Goede keus! Twijfel je nog voor welk type model je moet gaan? Laat je eens adviseren door een echte HP ProBook specialist.

Redactie