De beste werkplek voor een ondernemer

De beste werkplek voor een ondernemer

Voor een ondernemer is het belangrijk dat hij een goede werkplek heeft. Wanneer je namelijk geen goede werkplek hebt, kun je veel last krijgen van ongemakken, zoals bijvoorbeeld nek- en rugklachten. Door het gebruik van ergonomische producten, zoals een zitbal, kun je dit voorkomen. Hier vertellen we u dan ook graag meer over!

De voordelen van een zitbal

Een zitbal kopen heeft erg veel voordelen. Wij zetten ze graag voor u op een rijtje:

  1. Een zitbal zorgt voor een perfecte houding achter uw bureau. Hierdoor wordt de belasting verdeeld over de sterke delen van uw rug en nek. Dit voorkomt nek- en rugklachten door kantoorwerk.
  2. Het gebruik van de ergonomische bureaustoel in bal vorm, zorgt ervoor dat u in beweging blijft. Uw benen zullen namelijk uw evenwicht moeten bewaren. Hierdoor blijven uw beenspieren ongemerkt in werking. Dit zorgt ervoor dat uw bloedsomloop wordt gestimuleerd. Uiteindelijk kan dit de kans op hart- en vaatziekten zelfs verminderen!
  3. Voor een modern interieur is de zitbal perfect! Een kantoorruimte wordt namelijk steeds ergonomischer ingericht met bijvoorbeeld treinzitjes en akoestische panelen. Met een zitbal van Bloon Paris ga je dan ook perfect mee in deze trend. 
  4. De zitbal van Bloon Paris is perfect voor ieder kantoor. Door het verfijnde uiterlijk van de bal, is het een mooie eye catcher, maar tegelijkertijd ook zeer gemakkelijk in gebruik. Hij is namelijk verzwaard aan de onderkant, waardoor hij niet wegrolt. Daarnaast kunt u ook bijna alle kleuren uitkiezen. 

Hoe lang moet je op een zitbal plaatsnemen?

Wanneer je een zitbal aanschaft, hoef je er niet heel de dag op te zitten. Het is dan ook aangeraden om iedere dag ongeveer 2 uur te zitten op de zitbal. Hierdoor wordt uw lichaam perfect gestimuleerd en worden uw nek en rug ontlast op de pijnlijke plekken. Dit geeft uw lichaam dan ook genoeg energie om de gehele dag door te komen. Daarnaast is het natuurlijk ook goed om een aantal keer per dag op te staan en een stukje te lopen om bijvoorbeeld water of koffie te pakken!

Redactie