Beste printer voor thuiswerken

Beste printer voor thuiswerken

Vanwege de huidige maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, werken veel mensen nu vanuit huis. Thuiswerken op je eigen computer (of een computer die je van kantoor hebt meegenomen), is doorgaans geen probleem. Maar de kans is groot dat je thuis geen geschikte printer hebt. Gelukkig zijn er tegenwoordig prima multifunctionele printers verkrijgbaar, welke relatief goedkoop zijn en niet te veel ruimte in beslag nemen. Wat is nu de beste printer voor thuiswerken?

Wat heb je nodig voor thuiswerken?

Voordat je op zoek gaat naar een printer voor thuiswerken, moet je bepalen wat je precies nodig hebt:

Is het gewenst om ook in kleur te kunnen printen?

  • Wil je ook kunnen scannen, kopiëren en eventueel faxen?
  • Moet je ook afdrukken maken die groter zijn dan A4?

Beste printer voor thuiswerken: 3 aanraders

Zoek je een eenvoudige, niet al te dure desktop printer? Dan is de Xerox B205 MFP een aanrader. Deze zwart-wit A4 printer, waarmee je ook kunt scannen en kopiëren, wordt geleverd inclusief een set toners. Daar maak je met gemak meer dan 1.500 afdrukken mee. En voor een prijs van €185 is het een prima investering!

Ben je op zoek naar een kleurenprinter waarmee je ook kunt scannen, kopieren en faxen? Vaak moet je dan in een elektronica winkel rekening houden met een grote, dure printer. Tenzij je kiest voor een exemplaar zoals de HP Officejet Pro 9010 MFP. Deze topper is super compact, zeker als je kijkt naar wat je er allemaal mee kunt doen. Bovendien kun je gemakkelijk draadloos printen via WiFi, ook vanaf je tablet of smartphone. En dat voor slechts €159!

Mocht je wat meer ruimte in je budget én je thuiskantoor hebben, kijk dan eens naar de Xerox 6515DNI. Deze multifunctionele kleurenprinter (welke eveneens wordt geleverd inclusief een set toners) is uitgerust met een automatische invoer voor 50 originelen en print volledig automatisch dubbelzijdig. Een goede keus als je de printer het werk wilt laten doen!

Redactie